Tredemøller

Vis: Liste Ruter
Vis:
Sorter etter:
Produsent: Titan Fitness
Titan Treadmill ST490 NYHET – kombinert gå- og løpebånd  Løp eller en rask gåtur er den klassiske cardiotreningen; valget er ditt.  Titan Tredemølle ST490 er et reelt løpebånd til å gå- eller løpeturer i hjemmet. Her får du trent d..
Produsent: Titan Fitness
Titan Treadmill GO T600   Med en hastighet på opp til 20 km/t vil selv den godt trente løper bli utfordret på dette løpebåndet. Perfekt tredemølle til bl.a. Intervall- og utholdenhetstrening. Stor og kraftig motor som yter 2,0 HK ved vedva..
Produsent: Titan Fitness
Titan Treadmill GO T500   Titan Fitness GO T500 er en perfekt tredemølle til gå- eller løpeturer i hjemmet for å trene kondisjonen.   Titan Fitness GO T500 har en støtabsorberende løpeflate på 130x41 cm og gir en komfortabel og ..
Produsent: Titan Fitness
Titan Løpebånd GO T500 Kombinert gåbånd og løpebånd. Løping er den klassiske cardiotrening eller å gå en rask tur; valget er ditt. Titan Fitness GO T500 Løbebånd er en reell tredemølle til gå- eller løpeturer i hjemmet for å trene det lille kre..
Produsent: Reebok
Reebok Treadmill Titanium 3.0 Reebok Treadmill Titanium 3.0 har en robust motor på 2..75 HK, og er i stand til å kjøre i lange perioder med hastigheter opp mot 20 km/t med 16 nivåers stigning. Løpebåndet har en ekstra lengde på 10 cm i forhold til..
Produsent: Reebok
Reebok Treadmill Titanium 2.0 Reebok Treadmill Titanium 2.0 har en robust motor på 2..75 HK, og er i stand til å kjøre i lange perioder med hastigheter opp mot 20 km/t med 16 nivåers stigning. Løpebåndet har en ekstra lengde på 10 cm i forhold til..
Produsent: Reebok
Reebok Treadmill Titanium 1.0 Reebok Treadmill Titanium 1.0 er et kraftig løpebånd med en 2,5 HK motor, hvor du kan løpe opp til 18 km/t og elektronisk stille inn stigning i 16 nivåer, og få en behagelig løpetur på den store løpeflaten. Modellen T..
Produsent: Reebok
Reebok GT60 Treadmill Reebok Treadmill GT60 er toppmodellen i Reebok ONE serien. Den kraftige 2,5 HK motor har en maks hastighet på 20 km/t og har en god støtabsorberende løpeflate på 145 x 51 cm. Den stilfulle dataskjermen på 7” er den sentrale e..
Produsent: Reebok
Reebok GT50 Treadmill Reebok GT50 er et fremragende løbebånd med mange funksjoner som gir deg varierte og utfordrende treningsøkter. 34 programmer på datamaskinen gjør at du kan variere treningen hver gang du løper på det store 48 x 140 cm bånd. M..

Fri frakt over 500,-

Trades For more than 500, - buy you we shipping!

90 dagers åpent kjøp

×

90 dagers åpent kjøp

You right to return an unused item within 90 days after purchase. You choose if you want to switch to another product, get credit note or money again. 

 

 

100% fornøyd garanti

×

100% fornøyd garanti

With us the customer in focus and we therefore have a goal to be the best in quality and fast delivery - hence 100% satisfaction guarantee!

Rask levering

×

Rask levering

We do everything we can to deliver the goods to you as quickly as possible!

×

Frakt fra kun 39,-

Frakt for alle pakker opp til 2 kg kun 39 kroner! Frakt alle pakker over 2 kilo kun kr 79,-

Kjøp nå - betal siden med Klarna

×

Kjøp nå - betal siden med Klarna

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 24 måneder. Du kan også velge å betale i ditt eget tempo, og selv bestemme hvilket beløp du skal betale hver måned.

Prisgaranti

×

Prisgaranti

Vi har over 1000 produkter i nettbutikken, og gjør hele tiden vårt ytterste for at våre priser er riktig i forhold til markedet ellers. Finner du likevel en vare i vår butikk billigere i en annen norsk nettbutikk, justerer vi ordren din til det samme beløpet. Prisgarantien gjelder før du legger inn bestilling, under eller inntil 30 dager etter du har lagt inn bestilling.

For å kunne verifisere beløpet trenger vi en direktelink til nettbutikken du har funnet varen i. Varen må være tilgjengelig i lager til den konkurrerende nettbutikken, og være av samme merke og modell / variant.

×