Cross/Elipsetrener

Vis: Liste Ruter
Vis:
Sorter etter:
Produsent: Titan Fitness
Titan Crosstrainer GO V450 På Titan V450 kan lengden på bevegelsesarmene justeres, slik at den passer til alle uansett om du er 160 cm eller 210 cm lang.  V450 er stabil og har en lang skrittlengde, som gir en større elliptisk bevegelse. D..
Produsent: Titan Fitness
Titan Crosstrainer GO V150 Titan Crosstrainer GO V150 er en god stabil modell for brukeren som forventer litt ekstra. Titan GO V150 har et 7 kg svinghjul, magnetisk motstand og D-formede rør for optimal stabilitet. Belastningen styres fra en co..
Produsent: Titan Fitness
Titan Crosstrainer GO V100 Titan GO V100 er en stabil crosstrainer med lang skrittlengde, noe som gir større elliptisk bevegelse. Den er enkel å bruke, følger kroppens naturlige bevegelsesmønstre og er velegnet til hjemmebruk. Kom i god form og..
Produsent: Titan Fitness
Titan Crosstrainer GO T100 Titan Fitnes OG T100 er en solid crosstrainer med justerbar skrittlengde på 43-53 cm, som gir mer elliptisk bevegelse. Det betyr at spesielt muskler i lår og glutalmuskulaturen kan trenes optimalt. Crosstrener følger kro..
Produsent: Titan Fitness
Titan Crosstrainer GO FD320 Titan Fitness FD320 Front dreven crosstrainer. En ny serie fra Titan fitness hvor den gode elleptiske bevegelse er i fokus. Den roterende bevegelsen er jevn og enda mer skånsom i treningen. Vi garanterer at alle r..
Produsent: Titan Fitness
Titan Cross - Move-Fit Heart Rate Set Pulsmottaker til Titan Crosstrainer OG V100, V450 og T100. Move-Fit kobles til computeren på crosstrainer i OG serien. Enheten er fleksibel og kan flyttes nær brukerens hjerte. Enheten fanger opp signaler f..
Produsent: Reebok
Reebok Crosstrainer Z7 Reebok Crosstrainer Z7 har 8 manuelle belastningsnivåer, og et svinghjul på 7 kg.  Crosstrainer er utstyrt med en enkel og oversiktlig computer med LCD display, som viser hastighet, tid, distanse, antall forbrente ka..
Produsent: Reebok
Reebok Crosstrainer Titanium TX2.0, White Reebok Titanium TX2.0 Crosstrainer er et av de mest effektive apparatene for å trene hele kroppen.  På en crosstrainer jobber du både med over- og underkroppen samtidig. Du jobber med alle de vikti..
Produsent: Reebok
Reebok Crosstrainer Titanium TX1.0 Reebok Titanium TX1.0 Cross Trainer gir en meget allsidig trening av både lavere og overkroppen samtidig. Du arbeider med alle kjernemuskulaturen og oppnå en stabil kjerne. Den 42 cm lange skrittlengden er skånso..
Produsent: Reebok
Reebok Crosstrainer GX60 En ny generasjon crosstrainer som selv genererer strøm. Strømforsyning følger med til oppstart/oppladning, deretter er det du som tilfører strøm. Dette er en god og stabil crosstrainer til deg som vil ha en god og effek..
Produsent: Reebok
Reebok GX50 God og stabil crosstrainer til deg som vil ha effektiv treningsøkt. Med 9 kg svinghjul og 32 motstandsnivåer får du en riktig god og avvekslende trening. Du kan enten lage ditt eget program eller benytte deg av et av de 12 forhåndsinns..
Produsent: Reebok
Reebok Crosstrainer GX40 Reebok Crosstrainer GX40 gir en flott all-round mosjon og er et svært nyttig verktøy for kardiovaskulær trening. Crosstraineren lar deg trene både øvre og nedre del av kroppen uten å slite for mye på ledd. En stor fordel m..

Fri frakt over 500,-

Trades For more than 500, - buy you we shipping!

90 dagers åpent kjøp

×

90 dagers åpent kjøp

You right to return an unused item within 90 days after purchase. You choose if you want to switch to another product, get credit note or money again. 

 

 

100% fornøyd garanti

×

100% fornøyd garanti

With us the customer in focus and we therefore have a goal to be the best in quality and fast delivery - hence 100% satisfaction guarantee!

Rask levering

×

Rask levering

We do everything we can to deliver the goods to you as quickly as possible!

×

Frakt fra kun 39,-

Frakt for alle pakker opp til 2 kg kun 39 kroner! Frakt alle pakker over 2 kilo kun kr 79,-

Kjøp nå - betal siden med Klarna

×

Kjøp nå - betal siden med Klarna

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 24 måneder. Du kan også velge å betale i ditt eget tempo, og selv bestemme hvilket beløp du skal betale hver måned.

Prisgaranti

×

Prisgaranti

Vi har over 1000 produkter i nettbutikken, og gjør hele tiden vårt ytterste for at våre priser er riktig i forhold til markedet ellers. Finner du likevel en vare i vår butikk billigere i en annen norsk nettbutikk, justerer vi ordren din til det samme beløpet. Prisgarantien gjelder før du legger inn bestilling, under eller inntil 30 dager etter du har lagt inn bestilling.

For å kunne verifisere beløpet trenger vi en direktelink til nettbutikken du har funnet varen i. Varen må være tilgjengelig i lager til den konkurrerende nettbutikken, og være av samme merke og modell / variant.

×