Kondisjonstrening

Vis: Liste Ruter
Vis:
Sorter etter:
Produsent: Titan Fitness
Titan Treadmill ST490 NYHET – kombinert gå- og løpebånd  Løp eller en rask gåtur er den klassiske cardiotreningen; valget er ditt.  Titan Tredemølle ST490 er et reelt løpebånd til å gå- eller løpeturer i hjemmet. Her får du trent d..
Produsent: Titan Fitness
Titan Treadmill GO T600   Med en hastighet på opp til 20 km/t vil selv den godt trente løper bli utfordret på dette løpebåndet. Perfekt tredemølle til bl.a. Intervall- og utholdenhetstrening. Stor og kraftig motor som yter 2,0 HK ved vedva..
Produsent: Titan Fitness
Titan Treadmill GO T500   Titan Fitness GO T500 er en perfekt tredemølle til gå- eller løpeturer i hjemmet for å trene kondisjonen.   Titan Fitness GO T500 har en støtabsorberende løpeflate på 130x41 cm og gir en komfortabel og ..
Produsent: Titan Fitness
Titan Spinbike Lifestyle Titan Spin Bike Lifestyle er perfekt til hjemmebruk. Modellen er ikke for kommersielt bruk, men en krevende mosjonist vil ha samme følelse av kvalitet som i et treningsstudio. Titan Spin Bike Lifestyle har en sterk ramm..
Produsent: Titan Fitness
Titan Løpebånd GO T500 Kombinert gåbånd og løpebånd. Løping er den klassiske cardiotrening eller å gå en rask tur; valget er ditt. Titan Fitness GO T500 Løbebånd er en reell tredemølle til gå- eller løpeturer i hjemmet for å trene det lille kre..
Produsent: Titan Fitness
Titan Indoor Bike SB5600 En treningstur på Titan SB5600 spinningsykkel gir en skånsom, men effektiv trening. Spinningsykkelen har en kraftig ramme og passer godt for tøffe økter. Flere individuelle innstillingsmuligheter som gjør at «alle» k..
Produsent: Titan Fitness
Titan Indoor Bike SB4700 En spinningsykkel som oppfyller de fleste krav for den veltrenede mosjonisten. Sykkelen har et svinghjul på 11 kg, og har justerbare cantilever bremseklosser. Teknisk info: Pedel spec.    Stål pedal..
Produsent: Titan Fitness
Titan Fitness Circulation Trainer Trimsykkel til bruk på jobb eller hjemme. Du kan sitte på en stol eller legge deg ned og tråkke rundt med armer eller ben. Bemerk, produktet må kun benyttes sittende eller liggende. Er ikke egnet til å bære en ..
Produsent: Titan Fitness
Titan Crosstrainer GO V450 På Titan V450 kan lengden på bevegelsesarmene justeres, slik at den passer til alle uansett om du er 160 cm eller 210 cm lang.  V450 er stabil og har en lang skrittlengde, som gir en større elliptisk bevegelse. D..
Produsent: Titan Fitness
Titan Crosstrainer GO V150 Titan Crosstrainer GO V150 er en god stabil modell for brukeren som forventer litt ekstra. Titan GO V150 har et 7 kg svinghjul, magnetisk motstand og D-formede rør for optimal stabilitet. Belastningen styres fra en co..
Produsent: Titan Fitness
Titan Crosstrainer GO V100 Titan GO V100 er en stabil crosstrainer med lang skrittlengde, noe som gir større elliptisk bevegelse. Den er enkel å bruke, følger kroppens naturlige bevegelsesmønstre og er velegnet til hjemmebruk. Kom i god form og..
Produsent: Titan Fitness
Titan Crosstrainer GO T100 Titan Fitnes OG T100 er en solid crosstrainer med justerbar skrittlengde på 43-53 cm, som gir mer elliptisk bevegelse. Det betyr at spesielt muskler i lår og glutalmuskulaturen kan trenes optimalt. Crosstrener følger kro..
Produsent: Titan Fitness
Titan Crosstrainer GO FD320 Titan Fitness FD320 Front dreven crosstrainer. En ny serie fra Titan fitness hvor den gode elleptiske bevegelse er i fokus. Den roterende bevegelsen er jevn og enda mer skånsom i treningen. Vi garanterer at alle r..
Produsent: Titan Fitness
Titan Bike SB490 Titan Bike SB490 er en kraftfull mosjonssykkel til den krevende utøver. Den lave påstigningen gjør det enkelt for alle brukere, også selv om du har gangbesvær. En mosjonssykkel som enkel å mosjonere på. Magnetisk motstand - man..
Produsent: Titan Fitness
Titan Bike SB 560 Titan Bike SB 560 er en robust og komfortabel mosjonssykkel til den krevende mosjonisten som ønsker variasjon i treningen.  Mosjonssykkelen har 12 programmer som gir rom for stor variasjon. Alt fra gjenopptrening til kond..
Produsent: Reebok
Reebok Treadmill Titanium 3.0 Reebok Treadmill Titanium 3.0 har en robust motor på 2..75 HK, og er i stand til å kjøre i lange perioder med hastigheter opp mot 20 km/t med 16 nivåers stigning. Løpebåndet har en ekstra lengde på 10 cm i forhold til..
Produsent: Reebok
Reebok Treadmill Titanium 2.0 Reebok Treadmill Titanium 2.0 har en robust motor på 2..75 HK, og er i stand til å kjøre i lange perioder med hastigheter opp mot 20 km/t med 16 nivåers stigning. Løpebåndet har en ekstra lengde på 10 cm i forhold til..
Produsent: Reebok
Reebok Treadmill Titanium 1.0 Reebok Treadmill Titanium 1.0 er et kraftig løpebånd med en 2,5 HK motor, hvor du kan løpe opp til 18 km/t og elektronisk stille inn stigning i 16 nivåer, og få en behagelig løpetur på den store løpeflaten. Modellen T..
Produsent: Reebok
Reebok GT60 Treadmill Reebok Treadmill GT60 er toppmodellen i Reebok ONE serien. Den kraftige 2,5 HK motor har en maks hastighet på 20 km/t og har en god støtabsorberende løpeflate på 145 x 51 cm. Den stilfulle dataskjermen på 7” er den sentrale e..
Produsent: Reebok
Reebok GT50 Treadmill Reebok GT50 er et fremragende løbebånd med mange funksjoner som gir deg varierte og utfordrende treningsøkter. 34 programmer på datamaskinen gjør at du kan variere treningen hver gang du løper på det store 48 x 140 cm bånd. M..
Produsent: Reebok
Reebok Crosstrainer Z7 Reebok Crosstrainer Z7 har 8 manuelle belastningsnivåer, og et svinghjul på 7 kg.  Crosstrainer er utstyrt med en enkel og oversiktlig computer med LCD display, som viser hastighet, tid, distanse, antall forbrente ka..
Produsent: Reebok
Reebok Crosstrainer Titanium TX2.0, White Reebok Titanium TX2.0 Crosstrainer er et av de mest effektive apparatene for å trene hele kroppen.  På en crosstrainer jobber du både med over- og underkroppen samtidig. Du jobber med alle de vikti..
Produsent: Reebok
Reebok Crosstrainer Titanium TX1.0 Reebok Titanium TX1.0 Cross Trainer gir en meget allsidig trening av både lavere og overkroppen samtidig. Du arbeider med alle kjernemuskulaturen og oppnå en stabil kjerne. Den 42 cm lange skrittlengden er skånso..
Produsent: Reebok
Reebok Crosstrainer GX60 En ny generasjon crosstrainer som selv genererer strøm. Strømforsyning følger med til oppstart/oppladning, deretter er det du som tilfører strøm. Dette er en god og stabil crosstrainer til deg som vil ha en god og effek..
Produsent: Reebok
Reebok GX50 God og stabil crosstrainer til deg som vil ha effektiv treningsøkt. Med 9 kg svinghjul og 32 motstandsnivåer får du en riktig god og avvekslende trening. Du kan enten lage ditt eget program eller benytte deg av et av de 12 forhåndsinns..
Produsent: Reebok
Reebok Crosstrainer GX40 Reebok Crosstrainer GX40 gir en flott all-round mosjon og er et svært nyttig verktøy for kardiovaskulær trening. Crosstraineren lar deg trene både øvre og nedre del av kroppen uten å slite for mye på ledd. En stor fordel m..
Produsent: Reebok
Reebok Bike Titanium TC1.0 Reebok Bike TC 1.0 har et svinghjul på 9 kg og med svinghjulsmassen gir det en jevn bevegelse ved hver enkelt rotasjon, og du får til enhver tid en behagelig tur. 20 nivåer med magnetisk mostand gir deg variasjon og mang..
Produsent: Reebok
Reebok Bike Titanium TC 3.0 Toppmodellen innenfor Reebok Titanium serien! Reebok Titanium Bike 3.0 med muligheten for å sykle live i Google Maps, høre på musikk og bli utfordret i din trening. Sykkelen har et 11 kg tungt svinghjul, og med hø..
Produsent: Reebok
Reebok Bike Titanium TC 2.0 Reebok Bike Titanium TC2.0 har et svinghjul på 11 kg, og dermed blant større syklene på markedet. Med den tyngden på svinghjulet får du en jevnere bevegelse på hver enkelt rotasjon og en mer behagelig treningsøkt. ..
Produsent: Reebok
Reebok Bike GB60 Selvgenererende POWER Reebok GB60 Mosjonssykel er fullt utstyret med funksjoner til de som ønsker en utfordrende og varierte trening.  Den unike selvgenererende strømforsyning er en sentral del av GB60, som du kan flytte r..
Produsent: Reebok
Reebok Bike GB50 Mosjonssykkelen for deg som gjerne vil ha en trening med mulighet for bruk av ulike programmer. Svinghjul på 9 kg som gir deg en god følelse på alle de 32 motstandsnivåene. Enkel og oversiktlig skjerm som viser alle funksjoner.&nb..
Produsent: Reebok
Reebok Bike GB40 En veldig god mosjonssykkel til deg som er nettopp har begynt å trene, skal trene deg opp igjen, eller vedlikeholde trening på et nivå uten å bruke et treningsprogram. Computeren har en stor LCD skjerm som viser alle resultater, s..
Produsent: BH Fitness
BH Indoor Bike i.Spada Dual BH i.Spada Racing Dual er til innendørs sykling hvor du med forhåndsinnstilte programmer får en kombinasjon av intens og motiverende trening. Sykkelen har i.Concept teknologi og magnetiske bremser som gir en jevn kjø..
Produsent: BH Fitness
BH Bike Exercise Nexor Dual BH Bike Exercise I Nexor DUAL er designet til hjemmebruk både for nybegynnere og fitnessentusiaster. Sykkelen har magnetisk bremsesystem og er vedlikeholdsfri. En lett og gnidningsfri tråkk uansett hvilke motstand du..

Fri frakt over 500,-

Trades For more than 500, - buy you we shipping!

90 dagers åpent kjøp

×

90 dagers åpent kjøp

You right to return an unused item within 90 days after purchase. You choose if you want to switch to another product, get credit note or money again. 

 

 

100% fornøyd garanti

×

100% fornøyd garanti

With us the customer in focus and we therefore have a goal to be the best in quality and fast delivery - hence 100% satisfaction guarantee!

Rask levering

×

Rask levering

We do everything we can to deliver the goods to you as quickly as possible!

×

Frakt fra kun 39,-

Frakt for alle pakker opp til 2 kg kun 39 kroner! Frakt alle pakker over 2 kilo kun kr 79,-

Kjøp nå - betal siden med Klarna

×

Kjøp nå - betal siden med Klarna

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 24 måneder. Du kan også velge å betale i ditt eget tempo, og selv bestemme hvilket beløp du skal betale hver måned.

Prisgaranti

×

Prisgaranti

Vi har over 1000 produkter i nettbutikken, og gjør hele tiden vårt ytterste for at våre priser er riktig i forhold til markedet ellers. Finner du likevel en vare i vår butikk billigere i en annen norsk nettbutikk, justerer vi ordren din til det samme beløpet. Prisgarantien gjelder før du legger inn bestilling, under eller inntil 30 dager etter du har lagt inn bestilling.

For å kunne verifisere beløpet trenger vi en direktelink til nettbutikken du har funnet varen i. Varen må være tilgjengelig i lager til den konkurrerende nettbutikken, og være av samme merke og modell / variant.

×