Coretrening

Vis: Liste Ruter
Vis:
Sorter etter:
Produsent: Vicore
Terra-Core Balansebrett Terra Core er et allsidige produkt for å trene både balanse, styrke og kondisjon. Terra Core kan fungere både som vektbenk, balansetrener og en stepkasse i ett og samme produkt. Terra-Core er En step og en balanset..
DiscoSit Balansepute Balanseputen Disco Sit har destabiliserende effekt og fremtvinger bevegelse i ryggen samt at musklene styrkes.  Nuppene stimulerer blodsirkulasjonen mens man sitter. Balanseputen er også godt egnet til å stå på og for ..
Produsent: Catslide
Catslide – en treningsformen der du bruker fire små matter med lav friksjon for å gjøre en rekke ulike øvelser.   Catslide er Enkel Effektiv Komplett treningsform som gir raske resultater. Catslide er intensiv styrketrening som ..
Produsent: Bosu
BOSU-ball Balance Trainer BOSU® står for "Both Sides Utilized" og er en halv gummiball som kan brukes på begge sider. Treningsformen på ballen gjør at du får trent både styrke, utholdenhet, balanse og stabilitet. Underlaget på BOSU-en er mykt, stø..
Produsent: Bosu
Bosu Stax Intensiver din BOSU trening med BOSU Stax.   BOSU Stax gir deg muligheten til å trene med din BOSU i forskjellige høyder.   Kan heve Bosu Balance trainer fra 14 - 37cm.   Pakken inneholder 3 plater, totalt 37,5 cm hø..
Produsent: Adidas
Adidas Speed Resistor Adidas Speed Resistor er et fint treningsverktøy for motstandstrening, sprint- og hurtighetstrening. Polstret og justerbart belte 2 stk. treningsstrikker med en lengde på 2,4 meter Treningsstrikkene har en beskyttel..
Produsent: Adidas
Adidas Speed Ladder 3 meter lang nyling stige med 6 seksjoner. Benyttes til hurtighet og presisjonstrening med bla. løpe eller fotballsko. Materiale: Polyester, PP, nylon, POM, gummi og TPR ..
Produsent: Adidas
Adidas Speed Hurdle Vanntett hinder til løpetrening. Inneholder skum som lar hinderet holde formen selv om du tråkker på den. Høyden på 31cm gjør den ideell å løpe over. Vekten ligger i bunn, slik at selv om du skulle treffe hinderet så vil den..
Produsent: Adidas
Adidas Resistance Parachute Er du som løper nådd et punkt der du søker etter alternativer for å få mer kraft i spranget? Med en Adidas Reisistance Parachute kan du både øke motstand, og bygge mer kraft i benene, samt øke både smidighet og hurtighe..
Produsent: Adidas
Adidas Lateral Speed Resistor Tilbehør som festes til begge ankler for økt motstand under bevegelse. Strikken tøyes når du beveger benene og gir tilnærmet samme effekt som å løpe i sand. Et ypperlig verktøy for trening av både kjerne og hurtigh..
Produsent: Adidas
Adidas Cones, 6 pakk Kjegler som passer utmerket til hastighetstrening. Benyttes til bla. løpetrening og stafett. Kjeglene har meget lang holdbarhet og er svært synlige på bakken. Selges i pakke på 6 kjegler som gir deg mange mulighet for tr..
Produsent: Adidas
Adidas Agility Grid Sekskantede ringer som kan brukes individuelt eller settes sammen som du selv ønsker at øvelsen skal utføres. Benyttes til hastighet, smidighet og koordinasjonstrening. Griden er laget i svært robust og fleksibelt materia..
Produsent: Adidas
Adidas Agility Discs Benyttes til oppsett av treningsbane. Med 30 discs, 15 røde og 15 blå, er det mulig å sette opp en todelt bane, eller lage en utfordrende bane hvor deltagerne blir utfordret på både hukommelse og koordinasjon. Et praktisk b..
Produsent: Adidas
Adidas Adjustable Hurdle Justerbar hekk, kan stilles fra 15 til 30 cm. Med de to høydene kan du variere melom både hurtighet og fokus. Hekken er laget av plast som gjør den slitesterk og fleksibel. Selges enkeltvis.  Mål: Usammensatt..
Produsent: Adidas
Adidas AB Wheel Ab wheels er en av de mest utfordrende og effektive kjernemuskulatur verktøyene som finnes. Spesielt godt egnet for deg som er ute etter å trene både stabilitet og dynamisk styrke. Mål: Hjul: 18cm diameter Håndtak: 29..
Produsent: Yoga-Mad
Ab-wheel er et meget enkelt treningsapparat som gir deg en fantastisk magetrening. Med samlede hjul er det vanskeligere å holde balansen, og du styrker derfor også sidemuskulatur bedre.   Forslag til øvelser Knestående - Start med knæ..

Fri frakt over 500,-

Trades For more than 500, - buy you we shipping!

90 dagers åpent kjøp

×

90 dagers åpent kjøp

You right to return an unused item within 90 days after purchase. You choose if you want to switch to another product, get credit note or money again. 

 

 

100% fornøyd garanti

×

100% fornøyd garanti

With us the customer in focus and we therefore have a goal to be the best in quality and fast delivery - hence 100% satisfaction guarantee!

Rask levering

×

Rask levering

We do everything we can to deliver the goods to you as quickly as possible!

×

Frakt fra kun 39,-

Frakt for alle pakker opp til 2 kg kun 39 kroner! Frakt alle pakker over 2 kilo kun kr 79,-

Kjøp nå - betal siden med Klarna

×

Kjøp nå - betal siden med Klarna

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 24 måneder. Du kan også velge å betale i ditt eget tempo, og selv bestemme hvilket beløp du skal betale hver måned.

Prisgaranti

×

Prisgaranti

Vi har over 1000 produkter i nettbutikken, og gjør hele tiden vårt ytterste for at våre priser er riktig i forhold til markedet ellers. Finner du likevel en vare i vår butikk billigere i en annen norsk nettbutikk, justerer vi ordren din til det samme beløpet. Prisgarantien gjelder før du legger inn bestilling, under eller inntil 30 dager etter du har lagt inn bestilling.

For å kunne verifisere beløpet trenger vi en direktelink til nettbutikken du har funnet varen i. Varen må være tilgjengelig i lager til den konkurrerende nettbutikken, og være av samme merke og modell / variant.

×