Treningsutstyr

Vis: Liste Ruter
Vis:
Sorter etter:
Produsent: Yoga-Mad
Yoga-Mad® bomullsbelte. 100% økologisk.   Yogabelter er nyttig for å oppnå korrekte stillinger ved å gi den nødvendige spenningen i en positur uten å overbelaste kroppen.   Produktinfo Lengde: 2,5 m Bredde 38 mm Farge: Naturli..
Produsent: Yoga-Mad
Yoga-Mad® yogabelter er nyttig for å oppnå korrekte stillinger ved å gi den nødvendige spenningen i en positur uten å overbelaste kroppen. MÅL Lengde: 2,5 m Bredde: 38 mm   ..
Produsent: Yoga-Mad
Yoga-Mad® yogapledd Stort behagelig yogapledd, perfekt som underlag. Håndvevet bomull 150cm x 200cm. 1,5 kg. ..
Produsent: Yoga-Mad
Yogamad Studio Pro Foam Roller Yogamad Studio Pro Foam Roller er laget av EPP. Ekspandert polypropylen (EPP) er et plastskum materiale som er holdbart, lett vekt og resirkulerbart. Skumrullen har svært høy kvalitet og kan brukes på treningssente..
Produsent: Yoga-Mad
Yogablokk stor lilla Yoga-Mad® yogablokk stor.   Mål Lengde: 305 mm Bredde: 205 mm Høyde: 50mm Farge: Lilla ..
Produsent: Yoga-Mad
Yoga-Mad® yogapute. Myke øyeputer som brukes til avslapping etter yoga. Øyeputene er fylt med en blanding av linfrø og lavendel.   100 % bomull. Trekket kan tas av og vaskes. Farge blå/ lavendel  Mål Bredde: 11 cm Le..
Produsent: Yoga-Mad
Yoga-Mad® yogabolster i god kvalitet. Gir god stabilitet og former seg etter kroppen. 100 % bomullstrekk Fyll av bokhvete Trekket kan tas av og vaskes i maskin Finnes i fargene blå, rød og lilla Mål Diameter: 23 cm Lengde: 61..
Produsent: XXL Grip
XXL Grip - Get a real grip!! XXL Grip er spesialdesignet ergonomiske håndtak som du plasser over håndtak på en vekt stang-eller hantel Aktiver din styrke og bli sterkere! Bekjempstagnasjon og slipp løs kreftene dine! IFBB PROFESSIONAL - DENNI..
Womens Gym Belt fra Better Bodies er designet etter kvinners anatomi for en nær og behagelig passform. Gir stabil støtte under veldig tunge løft! Litt bredere front for ekstra magestøtte Borrelåsfeste for trinnløs størrelsesjustering Slites..
Womens Gym Belt fra Better Bodies er designet etter kvinners anatomi for en nær og behagelig passform. Gir stabil støtte under veldig tunge løft! Litt bredere front for ekstra magestøtte Borrelåsfeste for trinnløs størrelsesjustering Slites..
Et belte som gir bra støtte ved tunge løft. Weight Lifting Belt fra Better Bodies er lagd i høykvalitets lær som er semsket på innsiden. To slitesterke materialer som tilbyr komfort og stabilitet. Fin Better Bodies logo på ryggen. I høykvalitet..
Produsent: Under Armour Men
Under Armour Men's Beast Trainer En skikkelig rå treningshankse fra Under Armour som tåler alt! Armour Mesh ™ konstruksjon holder hendene kjølig og tørr Silikon over-støping for ekstra støtte Skinn håndflate med strategisk polstring for ..
Produsent: Yoga-Mad
Triggerpunkt Foam Roller Foam roller for trigger point massasje. Foam rolleren har en rekke ulike mønstre, slik at du kan variere intensiteten på massasjen og dekke dine individuelle behov.  Mål Diameter: 15 cm Lengde: 35 cm ..
Produsent: Titan Fitness
Titan Treadmill ST490 NYHET – kombinert gå- og løpebånd  Løp eller en rask gåtur er den klassiske cardiotreningen; valget er ditt.  Titan Tredemølle ST490 er et reelt løpebånd til å gå- eller løpeturer i hjemmet. Her får du trent d..
Produsent: Titan Fitness
Titan Treadmill GO T600   Med en hastighet på opp til 20 km/t vil selv den godt trente løper bli utfordret på dette løpebåndet. Perfekt tredemølle til bl.a. Intervall- og utholdenhetstrening. Stor og kraftig motor som yter 2,0 HK ved vedva..
Produsent: Titan Fitness
Titan Treadmill GO T500   Titan Fitness GO T500 er en perfekt tredemølle til gå- eller løpeturer i hjemmet for å trene kondisjonen.   Titan Fitness GO T500 har en støtabsorberende løpeflate på 130x41 cm og gir en komfortabel og ..
Produsent: Titan Fitness
Titan Spinbike Lifestyle Titan Spin Bike Lifestyle er perfekt til hjemmebruk. Modellen er ikke for kommersielt bruk, men en krevende mosjonist vil ha samme følelse av kvalitet som i et treningsstudio. Titan Spin Bike Lifestyle har en sterk ramm..
Produsent: Titan Fitness
Titan Power Gym Trainer Titan treningsstativ er et multifunksjonelt treningsapparat hvor din egen kroppsvekt er i sentrum.  Titan treningsstativet gir deg muligheten til å gjøre mange styrkeøvelser og coretrening. Blant annet kun du gjøre ..
Produsent: Titan Fitness
Titan Løpebånd GO T500 Kombinert gåbånd og løpebånd. Løping er den klassiske cardiotrening eller å gå en rask tur; valget er ditt. Titan Fitness GO T500 Løbebånd er en reell tredemølle til gå- eller løpeturer i hjemmet for å trene det lille kre..
Produsent: Titan Fitness
Titan Indoor Bike SB5600 En treningstur på Titan SB5600 spinningsykkel gir en skånsom, men effektiv trening. Spinningsykkelen har en kraftig ramme og passer godt for tøffe økter. Flere individuelle innstillingsmuligheter som gjør at «alle» k..
Produsent: Titan Fitness
Titan Indoor Bike SB4700 En spinningsykkel som oppfyller de fleste krav for den veltrenede mosjonisten. Sykkelen har et svinghjul på 11 kg, og har justerbare cantilever bremseklosser. Teknisk info: Pedel spec.    Stål pedal..
Produsent: Titan Fitness
Titan Fitness Circulation Trainer Trimsykkel til bruk på jobb eller hjemme. Du kan sitte på en stol eller legge deg ned og tråkke rundt med armer eller ben. Bemerk, produktet må kun benyttes sittende eller liggende. Er ikke egnet til å bære en ..
Produsent: Titan Fitness
Titan Crosstrainer GO V450 På Titan V450 kan lengden på bevegelsesarmene justeres, slik at den passer til alle uansett om du er 160 cm eller 210 cm lang.  V450 er stabil og har en lang skrittlengde, som gir en større elliptisk bevegelse. D..
Produsent: Titan Fitness
Titan Crosstrainer GO V150 Titan Crosstrainer GO V150 er en god stabil modell for brukeren som forventer litt ekstra. Titan GO V150 har et 7 kg svinghjul, magnetisk motstand og D-formede rør for optimal stabilitet. Belastningen styres fra en co..
Produsent: Titan Fitness
Titan Crosstrainer GO V100 Titan GO V100 er en stabil crosstrainer med lang skrittlengde, noe som gir større elliptisk bevegelse. Den er enkel å bruke, følger kroppens naturlige bevegelsesmønstre og er velegnet til hjemmebruk. Kom i god form og..
Produsent: Titan Fitness
Titan Crosstrainer GO T100 Titan Fitnes OG T100 er en solid crosstrainer med justerbar skrittlengde på 43-53 cm, som gir mer elliptisk bevegelse. Det betyr at spesielt muskler i lår og glutalmuskulaturen kan trenes optimalt. Crosstrener følger kro..
Produsent: Titan Fitness
Titan Crosstrainer GO FD320 Titan Fitness FD320 Front dreven crosstrainer. En ny serie fra Titan fitness hvor den gode elleptiske bevegelse er i fokus. Den roterende bevegelsen er jevn og enda mer skånsom i treningen. Vi garanterer at alle r..
Produsent: Titan Fitness
Titan Cross - Move-Fit Heart Rate Set Pulsmottaker til Titan Crosstrainer OG V100, V450 og T100. Move-Fit kobles til computeren på crosstrainer i OG serien. Enheten er fleksibel og kan flyttes nær brukerens hjerte. Enheten fanger opp signaler f..
Produsent: Titan Fitness
Titan Bike SB490 Titan Bike SB490 er en kraftfull mosjonssykkel til den krevende utøver. Den lave påstigningen gjør det enkelt for alle brukere, også selv om du har gangbesvær. En mosjonssykkel som enkel å mosjonere på. Magnetisk motstand - man..
Produsent: Titan Fitness
Titan Bike SB 560 Titan Bike SB 560 er en robust og komfortabel mosjonssykkel til den krevende mosjonisten som ønsker variasjon i treningen.  Mosjonssykkelen har 12 programmer som gir rom for stor variasjon. Alt fra gjenopptrening til kond..
Produsent: Vicore
Terra-Core Balansebrett Terra Core er et allsidige produkt for å trene både balanse, styrke og kondisjon. Terra Core kan fungere både som vektbenk, balansetrener og en stepkasse i ett og samme produkt. Terra-Core er En step og en balanset..
Produsent: Blender Bottle
Smartshake er nå kommet i et nytt, slankere design Å ha innebygde lommer gjør at du kan lagre flere porsjoner av kosttilskudd,  for eksempel protein, kreatin, vitaminer, kapsler, før og etter treningsprodukter. Med SmartShake ™ trenger d..
Produsent: Reebok
Reebok Yogablokk gir støtte, forlengelse og fleksibilitet til både stående, liggende og sittende stillinger. De tre ulike målene gir gode muligheter for å tilrettelegge yogaøvelsene til ditt nivå.   Reebok yogablokk er laget av skum med høy te..
Produsent: Reebok
Reebok Yoga Matte DELTA Reebok Yoga matte DELTA er en stabil og holdbar matte i slitesterk kvalitet. Med praktiske hull til enkel oppbevaring av mattene.     Mål Lengde: 171 cm Bredde: 61 cm Tykkelse: 0,4 cm Reebok® tr..
Produsent: Reebok
Reebok Treadmill Titanium 3.0 Reebok Treadmill Titanium 3.0 har en robust motor på 2..75 HK, og er i stand til å kjøre i lange perioder med hastigheter opp mot 20 km/t med 16 nivåers stigning. Løpebåndet har en ekstra lengde på 10 cm i forhold til..
Produsent: Reebok
Reebok Treadmill Titanium 2.0 Reebok Treadmill Titanium 2.0 har en robust motor på 2..75 HK, og er i stand til å kjøre i lange perioder med hastigheter opp mot 20 km/t med 16 nivåers stigning. Løpebåndet har en ekstra lengde på 10 cm i forhold til..
Produsent: Reebok
Reebok Treadmill Titanium 1.0 Reebok Treadmill Titanium 1.0 er et kraftig løpebånd med en 2,5 HK motor, hvor du kan løpe opp til 18 km/t og elektronisk stille inn stigning i 16 nivåer, og få en behagelig løpetur på den store løpeflaten. Modellen T..
Produsent: Reebok
Reebok Core Board er utviklet for å trene styrke, stabilitet, mobilitet, balanse og koordinasjon. t godt treningsverktøy for gruppetrening, personlig trenere og privat personer. Antiskli overflate 2 innstillbare nivåer 8 punkter på coreb..
Produsent: Reebok
Reebok Resistance Tube L3 Elastisk fitness strikk med håndtak, ideelt for toning og restitusjon av hele kroppen. L3 tilsvarer Hard motstand. ..
Produsent: Reebok
Reebok Resistance Tube L2 Elastisk fitness strikk med håndtak, ideelt for toning og restitusjon av hele kroppen. L2 tilsvarer Medium motstand. ..
Produsent: Reebok
Reebok Power Band L1 Reebok Power-båndet er fremstilt av solid og sterk gummi som holder formen til tross for gjentatte øvelser med samme bånd. Kan brukes enkeltvis eller sammen med vekter/ekstra bånd. Lengde: 1 meter. L1 tilsvarer Ekst..
Produsent: Reebok
Reebok Power Band L2 Reebok Power-båndet er fremstilt av solid og sterk gummi som holder formen til tross for gjentatte øvelser med samme bånd. Kan brukes enkeltvis eller sammen med vekter/ekstra bånd. Lengde: 1 meter. L1 tilsvarer Ster..
Produsent: Reebok
Reebok Power Band L1 Reebok Power-båndet er fremstilt av solid og sterk gummi som holder formen til tross for gjentatte øvelser med samme bånd. Kan brukes enkeltvis eller sammen med vekter/ekstra bånd. Lengde: 1 meter. L1 tilsvarer Medi..
Produsent: Reebok
Reebok Medisinball Reebok medisinball er det perfekte redskap til din core- og stabilitetstrening. Samt et godt verktøy i en sirkel-/ stasjonstrening. Den knudrete gummioverflaten gir et godt grep på ballen. Medisinballene har fargekoder i forhold..
Produsent: Reebok
Reebok GT60 Treadmill Reebok Treadmill GT60 er toppmodellen i Reebok ONE serien. Den kraftige 2,5 HK motor har en maks hastighet på 20 km/t og har en god støtabsorberende løpeflate på 145 x 51 cm. Den stilfulle dataskjermen på 7” er den sentrale e..
Produsent: Reebok
Reebok GT50 Treadmill Reebok GT50 er et fremragende løbebånd med mange funksjoner som gir deg varierte og utfordrende treningsøkter. 34 programmer på datamaskinen gjør at du kan variere treningen hver gang du løper på det store 48 x 140 cm bånd. M..
Produsent: Reebok
Reebok Foam Roller er et godt hjepemiddel til å massere stive og ømme muskler, samt redusere restitusjonstiden etter trening.  Fordelene ved å bruke Reebok Foam Roller: Reebok Foam Roller øker blodtilførslen til musklene man jobber med...

Fri frakt over 500,-

Trades For more than 500, - buy you we shipping!

90 dagers åpent kjøp

×

90 dagers åpent kjøp

You right to return an unused item within 90 days after purchase. You choose if you want to switch to another product, get credit note or money again. 

 

 

100% fornøyd garanti

×

100% fornøyd garanti

With us the customer in focus and we therefore have a goal to be the best in quality and fast delivery - hence 100% satisfaction guarantee!

Rask levering

×

Rask levering

We do everything we can to deliver the goods to you as quickly as possible!

×

Frakt fra kun 39,-

Frakt for alle pakker opp til 2 kg kun 39 kroner! Frakt alle pakker over 2 kilo kun kr 79,-

Kjøp nå - betal siden med Klarna

×

Kjøp nå - betal siden med Klarna

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 24 måneder. Du kan også velge å betale i ditt eget tempo, og selv bestemme hvilket beløp du skal betale hver måned.

Prisgaranti

×

Prisgaranti

Vi har over 1000 produkter i nettbutikken, og gjør hele tiden vårt ytterste for at våre priser er riktig i forhold til markedet ellers. Finner du likevel en vare i vår butikk billigere i en annen norsk nettbutikk, justerer vi ordren din til det samme beløpet. Prisgarantien gjelder før du legger inn bestilling, under eller inntil 30 dager etter du har lagt inn bestilling.

For å kunne verifisere beløpet trenger vi en direktelink til nettbutikken du har funnet varen i. Varen må være tilgjengelig i lager til den konkurrerende nettbutikken, og være av samme merke og modell / variant.

×