Bakevarer

Vis: Liste Ruter
Vis:
Sorter etter:
Produsent: Supashape
Supashape High Protein Pancakes En av våre absolutte favoritter på kjøkkenet! Start dagen på best mulig måte med denne herlige pannekakemiksen i flere forskjellige nydelige smaker. Supashape High Protein Pancakes er en ypperlig blanding av f..
Produsent: Funksjonell Mat
Bakemiks for sunnere sjokoladekake Nå er det enkelt å lage sunnere sjokoladekake! Denne kakemiksen inneholder Sukrin i stedet for sukker, og deler av melet har vi erstattet med fettredusert mandelmel og FiberFin. Resultatet blir en deilig kake med..
Produsent: Funksjonell Mat
Sunnere kakemix med mange muligheter Nå får du hjelp til å lage favorittkakene dine helt uten sukker og hvetemel! Med sunnere kakemix er det enkelt å lage kaker som alle kan spise med god samvittighet. Vi bruker Sukrin i stedet for sukker, og erst..
Produsent: Funksjonell Mat
SukrinMelis som er tilsatt Stevia, slik at den nå har samme søtningsgrad som vanlig melis. Den er dermed 40% søtere enn originale SukrinMelis og har en rundere smak, men er altså fortsatt helt uten kalorier og gir ingen blodsukkerstigning. Bruk..
Produsent: Funksjonell Mat
Sukrin – et sunt og naturlig alternativ til sukker Ønsker du å redusere sukkerforbruket ditt, men vil unngå kunstige søtstoffer? Da er Sukrin et godt alternativ. Null kalorier Skader ikke tennene Smaker og ser ut som sukker 100% n..
Produsent: Funksjonell Mat
Sukrin+ med stevia Sukrin+ er Sukrin som er smeltet sammen med Stevia. Dette gir et 100 % naturlig søtningsmiddel med 2 x søtheten til sukker. Sukrin+ kombiner sukker-konsistensen til Sukrin med Stevias søthet. Sukrin fjerner den bitre bismaken so..

Fri frakt over 500,-

Trades For more than 500, - buy you we shipping!

90 dagers åpent kjøp

×

90 dagers åpent kjøp

You right to return an unused item within 90 days after purchase. You choose if you want to switch to another product, get credit note or money again. 

 

 

100% fornøyd garanti

×

100% fornøyd garanti

With us the customer in focus and we therefore have a goal to be the best in quality and fast delivery - hence 100% satisfaction guarantee!

Rask levering

×

Rask levering

We do everything we can to deliver the goods to you as quickly as possible!

×

Frakt fra kun 39,-

Frakt for alle pakker opp til 2 kg kun 39 kroner! Frakt alle pakker over 2 kilo kun kr 79,-

Kjøp nå - betal siden med Klarna

×

Kjøp nå - betal siden med Klarna

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 24 måneder. Du kan også velge å betale i ditt eget tempo, og selv bestemme hvilket beløp du skal betale hver måned.

Prisgaranti

×

Prisgaranti

Vi har over 1000 produkter i nettbutikken, og gjør hele tiden vårt ytterste for at våre priser er riktig i forhold til markedet ellers. Finner du likevel en vare i vår butikk billigere i en annen norsk nettbutikk, justerer vi ordren din til det samme beløpet. Prisgarantien gjelder før du legger inn bestilling, under eller inntil 30 dager etter du har lagt inn bestilling.

For å kunne verifisere beløpet trenger vi en direktelink til nettbutikken du har funnet varen i. Varen må være tilgjengelig i lager til den konkurrerende nettbutikken, og være av samme merke og modell / variant.

×