Ernæring

Vis: Liste Ruter
Vis:
Sorter etter:
Produsent: Walden Farms
Når du spiser sunt “The Walden WaY” kan du nyte gleden av pannekake sirup uten skyldfølelse! Hvis du bytter fra din nåværende sirup som er full av kalorier, og full av sukker, kan du fort spare over 220 kalorier bare på 4 spiseskjeer. Walden Fa..
Produsent: Walden Farms
Prøv salat dressing fra Walden Farms. Nå i mange nye spennende smaker og variasjoner. Det å spise en salat er sunt, men det kan være litt kjedelig uten en god dressing. Vanlig dressing inneholder mye fett, og svært mange kalorier. Nyt en samlin..
Produsent: Walden Farms
Walden Farms Calorie Free Coffee Creamers er en ny og herlig måte å nyte kaffen på. Kan nytes på svært mange måter! Den smaker for eksmpel helt fantastisk i iskaffe. Bland den også i smoothies, te, melk, milkshakes haveregrøten eller prøv den i de..
Produsent: Supashape
Supashape High Protein Pancakes En av våre absolutte favoritter på kjøkkenet! Start dagen på best mulig måte med denne herlige pannekakemiksen i flere forskjellige nydelige smaker. Supashape High Protein Pancakes er en ypperlig blanding av f..
Produsent: Funksjonell Mat
Bakemiks for sunnere sjokoladekake Nå er det enkelt å lage sunnere sjokoladekake! Denne kakemiksen inneholder Sukrin i stedet for sukker, og deler av melet har vi erstattet med fettredusert mandelmel og FiberFin. Resultatet blir en deilig kake med..
Produsent: Funksjonell Mat
Sunnere kakemix med mange muligheter Nå får du hjelp til å lage favorittkakene dine helt uten sukker og hvetemel! Med sunnere kakemix er det enkelt å lage kaker som alle kan spise med god samvittighet. Vi bruker Sukrin i stedet for sukker, og erst..
Produsent: Funksjonell Mat
SukrinMelis som er tilsatt Stevia, slik at den nå har samme søtningsgrad som vanlig melis. Den er dermed 40% søtere enn originale SukrinMelis og har en rundere smak, men er altså fortsatt helt uten kalorier og gir ingen blodsukkerstigning. Bruk..
Produsent: Funksjonell Mat
Sukrin – et sunt og naturlig alternativ til sukker Ønsker du å redusere sukkerforbruket ditt, men vil unngå kunstige søtstoffer? Da er Sukrin et godt alternativ. Null kalorier Skader ikke tennene Smaker og ser ut som sukker 100% n..
Produsent: Funksjonell Mat
Sukrin+ med stevia Sukrin+ er Sukrin som er smeltet sammen med Stevia. Dette gir et 100 % naturlig søtningsmiddel med 2 x søtheten til sukker. Sukrin+ kombiner sukker-konsistensen til Sukrin med Stevias søthet. Sukrin fjerner den bitre bismaken so..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef Tomato & Basil Sauce Slender Chef Tomato & Basil Sauce er en sukkerfri og fettfri tomatsaus med basilikum. Den kalorifrie tomatsausen kan brukes direkte i pasta eller som base for ulike sauser. Dette er et perfekt alte..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef Thousand Island Slender Chef Thousand Island er en salatdressing med svært lavt kaloriinnhold og med smak av klassisk Thousand Island Dressing.  Den inneholder hverken sukker eller fett! Dette er et perfekt alternativ til d..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef Strawberry Syrup Slender Chef Strawberry Syrup er en fantastisk god og kalorfri sirup som gjør dietten mye morsommere. Passer perfekt til proteinpannekaker, proteinvafler og iskrem. Sukkerfri Fettfri Kun 1 kcal pr porsjon..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef Ketchup Slender Chef Ketchup er en ketchup med lavt kaloriinnhold og kan brukes akkurat som vanlig ketchup, for eksempel som smaksforsterker til pasta, hamburger og pølseretter. Den kan også brukes som base for sauser. Dette e..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef Caesar Dressing Slender Chef Caesar Dressing er en sukkerfri og fettfri salatdressing som tross dens lave kaloriinnhold tilbyr god og fyldig smak. Dette er et perfekt alternativ til den klassiske Caesar dressingen som man kan nyte ..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef BBQ Sweet & Smokey Sauce Slender Chef BBQ Sweet & Smokey Sauce er en sukkerfri og fettfri barbequesaus. Den har en søt, fyldig og røkt smak og passer perfekt til marinering av ulike kjøttretter. Dette er et perfekt alternat..
Produsent: Dr Zak's
Høykvalitets proteinpasta fra Dr Zaks med hele 200 gram pr pakke! Dr Zaks mener at deres høyproteinpasta er den beste på markedet, og det mener også vi! Ved å kombinere 2 høykvalitetskilder av protein med durumhvete, har Dr Zaks snudd en av matvar..

Fri frakt over 500,-

Trades For more than 500, - buy you we shipping!

90 dagers åpent kjøp

×

90 dagers åpent kjøp

You right to return an unused item within 90 days after purchase. You choose if you want to switch to another product, get credit note or money again. 

 

 

100% fornøyd garanti

×

100% fornøyd garanti

With us the customer in focus and we therefore have a goal to be the best in quality and fast delivery - hence 100% satisfaction guarantee!

Rask levering

×

Rask levering

We do everything we can to deliver the goods to you as quickly as possible!

×

Frakt fra kun 39,-

Frakt for alle pakker opp til 2 kg kun 39 kroner! Frakt alle pakker over 2 kilo kun kr 79,-

Kjøp nå - betal siden med Klarna

×

Kjøp nå - betal siden med Klarna

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 24 måneder. Du kan også velge å betale i ditt eget tempo, og selv bestemme hvilket beløp du skal betale hver måned.

Prisgaranti

×

Prisgaranti

Vi har over 1000 produkter i nettbutikken, og gjør hele tiden vårt ytterste for at våre priser er riktig i forhold til markedet ellers. Finner du likevel en vare i vår butikk billigere i en annen norsk nettbutikk, justerer vi ordren din til det samme beløpet. Prisgarantien gjelder før du legger inn bestilling, under eller inntil 30 dager etter du har lagt inn bestilling.

For å kunne verifisere beløpet trenger vi en direktelink til nettbutikken du har funnet varen i. Varen må være tilgjengelig i lager til den konkurrerende nettbutikken, og være av samme merke og modell / variant.

×