Ernæring

Vis: Liste Ruter
Vis:
Sorter etter:
Produsent: Funksjonell Mat
Bakemiks for sunnere sjokoladekake Nå er det enkelt å lage sunnere sjokoladekake! Denne kakemiksen inneholder Sukrin i stedet for sukker, og deler av melet har vi erstattet med fettredusert mandelmel og FiberFin. Resultatet blir en deilig kake med..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef Tomato & Basil Sauce Slender Chef Tomato & Basil Sauce er en sukkerfri og fettfri tomatsaus med basilikum. Den kalorifrie tomatsausen kan brukes direkte i pasta eller som base for ulike sauser. Dette er et perfekt alte..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef Thousand Island Slender Chef Thousand Island er en salatdressing med svært lavt kaloriinnhold og med smak av klassisk Thousand Island Dressing.  Den inneholder hverken sukker eller fett! Dette er et perfekt alternativ til d..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef Strawberry Syrup Slender Chef Strawberry Syrup er en fantastisk god og kalorfri sirup som gjør dietten mye morsommere. Passer perfekt til proteinpannekaker, proteinvafler og iskrem. Sukkerfri Fettfri Kun 1 kcal pr porsjon..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef Protein Mug Cake & Muffin Dette er en proteinrik muffins og krus-kake mix som lager et perfekt mellommåltid eller dessert.  Kaken lages raskt i mikrobølgeovn og gir deg et varmt og lekkert måltid full av proteiner. Den er ..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef Ketchup Slender Chef Ketchup er en ketchup med lavt kaloriinnhold og kan brukes akkurat som vanlig ketchup, for eksempel som smaksforsterker til pasta, hamburger og pølseretter. Den kan også brukes som base for sauser. Dette e..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef Caesar Dressing Slender Chef Caesar Dressing er en sukkerfri og fettfri salatdressing som tross dens lave kaloriinnhold tilbyr god og fyldig smak. Dette er et perfekt alternativ til den klassiske Caesar dressingen som man kan nyte ..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef BBQ Sweet & Smokey Sauce Slender Chef BBQ Sweet & Smokey Sauce er en sukkerfri og fettfri barbequesaus. Den har en søt, fyldig og røkt smak og passer perfekt til marinering av ulike kjøttretter. Dette er et perfekt alternat..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef - Spaghetti Shape Lav-kalori spaghetti av konjac mel.Ideell som erstatning for vanlig spagetti. Produktet er fritt for gluten og laktose Høyt innhold av fiber Passer for veganere Kun 10 kcal pr. 100 Næri..
Self Micro Whey Active Pancake Mix Protein pannekaker med god smak til frokost eller snacks!  Laktose-og glutenfri pannekake med et høyt innhold av protein og omega-3. Enkle å tilberede, blandes bare med vann. Glutenfri Laktosef..
Self Instant Oat - 1000g - Natural Havre inneholder viktige næringsstoffer som protein, karbohydrater av høy kvalitet, sunt fett og fiber. Et perfekt komplement til frokost eller snack før og etter trening. Den naturlige protein og karbohydratkild..
Self Instant Oat - 1000g - Chocolate Havre inneholder viktige næringsstoffer som protein, karbohydrater av høy kvalitet, sunt fett og fiber. Et perfekt komplement til frokost eller snack før og etter trening. Den naturlige protein og karbohydratki..
Self Instant Oat - 1000g - Biscotto-cookie Havre inneholder viktige næringsstoffer som protein, karbohydrater av høy kvalitet, sunt fett og fiber. Et perfekt komplement til frokost eller snack før og etter trening. Den naturlige protein og karbohy..
Produsent: Nanox
Nanox proteinpannekake- og vaffelmix! Mixen er basert på havremel, 40% myseprotein og albumin.  Med denne ferdigmiksen kan du raskt og enkelt lage smakfulle proteinpannekaker og belgiske vafler.   Høyt proteininnhold Lavt fettinn..
Produsent: Fairing
Fairing Complete Diet Complete Diet har et svært lavt energiinnhold mens det er ernæringsrikt, noe som gjør at du raskt går ned i vekt uten å ha for lavt næringsinntak. Den inneholder svensk rapsolje, premium melkprotein, havrefiber og et komplett..
Produsent: Dr Zak's
Høykvalitets proteinpasta fra Dr Zaks med hele 200 gram pr pakke! Dr Zaks mener at deres høyproteinpasta er den beste på markedet, og det mener også vi! Ved å kombinere 2 høykvalitetskilder av protein med durumhvete, har Dr Zaks snudd en av matvar..

Fri frakt over 500,-

Trades For more than 500, - buy you we shipping!

90 dagers åpent kjøp

×

90 dagers åpent kjøp

You right to return an unused item within 90 days after purchase. You choose if you want to switch to another product, get credit note or money again. 

 

 

100% fornøyd garanti

×

100% fornøyd garanti

With us the customer in focus and we therefore have a goal to be the best in quality and fast delivery - hence 100% satisfaction guarantee!

Rask levering

×

Rask levering

We do everything we can to deliver the goods to you as quickly as possible!

×

Frakt fra kun 39,-

Frakt for alle pakker opp til 2 kg kun 39 kroner! Frakt alle pakker over 2 kilo kun kr 79,-

Kjøp nå - betal siden med Klarna

×

Kjøp nå - betal siden med Klarna

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 24 måneder. Du kan også velge å betale i ditt eget tempo, og selv bestemme hvilket beløp du skal betale hver måned.

Prisgaranti

×

Prisgaranti

Vi har over 1000 produkter i nettbutikken, og gjør hele tiden vårt ytterste for at våre priser er riktig i forhold til markedet ellers. Finner du likevel en vare i vår butikk billigere i en annen norsk nettbutikk, justerer vi ordren din til det samme beløpet. Prisgarantien gjelder før du legger inn bestilling, under eller inntil 30 dager etter du har lagt inn bestilling.

For å kunne verifisere beløpet trenger vi en direktelink til nettbutikken du har funnet varen i. Varen må være tilgjengelig i lager til den konkurrerende nettbutikken, og være av samme merke og modell / variant.

×