Kosttilskudd

Vis: Liste Ruter
Vis:
Sorter etter:
Produsent: Weider
Weider Yippie bar! Herlig crispy proteinbar stappful av smak og protein! En av våre absolutt favorittbarer. Deilig knasende konsistens Hele 36% protein i hver bar Lavt sukkerinnhold, og redusert innhold av karbohydrater ..
Produsent: Walden Farms
Når du spiser sunt “The Walden WaY” kan du nyte gleden av pannekake sirup uten skyldfølelse! Hvis du bytter fra din nåværende sirup som er full av kalorier, og full av sukker, kan du fort spare over 220 kalorier bare på 4 spiseskjeer. Walden Fa..
Produsent: Walden Farms
Prøv salat dressing fra Walden Farms. Nå i mange nye spennende smaker og variasjoner. Det å spise en salat er sunt, men det kan være litt kjedelig uten en god dressing. Vanlig dressing inneholder mye fett, og svært mange kalorier. Nyt en samlin..
Produsent: Walden Farms
Walden Farms Calorie Free Coffee Creamers er en ny og herlig måte å nyte kaffen på. Kan nytes på svært mange måter! Den smaker for eksmpel helt fantastisk i iskaffe. Bland den også i smoothies, te, melk, milkshakes haveregrøten eller prøv den i de..
BCAA 1200 fra Ultimate Nutrition med flere kjempegode smaker! Idrettsutøvere, kroppsbyggere og alle atleter som trener hardt fysisk med vekter eller utholdenhet, så som løping, sykling eller svømming vil ha en stor fordel av å bruke BCAA tilskudd...
Produsent: Trec Nutrition
En skikkelig kraftpakke av en Pre-Workout fra Trec Nutrition! Denne miksen av potente råvarer har raskt blitt en av de bestselgende blandingene til bruk rett før trening.  SAW gir musklene ekstra syretilførsel , næring og stimulerer til mu..
Produsent: Trec Nutrition
-Øker styrken -Reduserer muskeltrøtthet og melkesyre -Korter ned restitusjonen BETA-ALANINE 700 inneholder ingredienser av høyeste kvalitet som hjelper deg igjennom intensive og harde fysiske treningsøkter! Beta-alanin er en aminosyre som trengs..
The Butcher The Butcher fra Swedish Supplements - En superpotent PWO/Pre-Workout som gir kraftig muskelpump og fokus! Må testes! Kraftig NO-stimulering gir muskelpump og trykk Hemmer effektivt melkesyre Sterk oppkvikkende effekt Gir sy..
Swedish Supplements Whey Protein Deluxe Whey Deluxe fra SS er et høykvalitets whey protein som bygger maksimalt med masse! Protein med høy biologisk verdi. Akselererer muskeloppbygging Forbedrer restitusjon Fantastisk smak og veldi..
Slow Casein er et rent og høyverdig kasein protein Lavt på karbohydrater, lavt på fett, og utrolig god smak.   -       Sakte kasein protein med fire deilige smaker -       Hve..
Swedish Supplements BCAA Engine Leskende og deilig instant BCAA drikke. Består av de essensielle forgrenende aminosyrene L-Leucin, L-Isoleucin samt L-valin i ratio 4.1.1. En høy andel L-Leucin er fordelaktig for de oppbyggende prosessene i kroppen..
Produsent: Supashape
Supashape High Protein Pancakes En av våre absolutte favoritter på kjøkkenet! Start dagen på best mulig måte med denne herlige pannekakemiksen i flere forskjellige nydelige smaker. Supashape High Protein Pancakes er en ypperlig blanding av f..
Produsent: Funksjonell Mat
SukrinMelis som er tilsatt Stevia, slik at den nå har samme søtningsgrad som vanlig melis. Den er dermed 40% søtere enn originale SukrinMelis og har en rundere smak, men er altså fortsatt helt uten kalorier og gir ingen blodsukkerstigning. Bruk..
Produsent: Funksjonell Mat
Sukrin – et sunt og naturlig alternativ til sukker Ønsker du å redusere sukkerforbruket ditt, men vil unngå kunstige søtstoffer? Da er Sukrin et godt alternativ. Null kalorier Skader ikke tennene Smaker og ser ut som sukker 100% n..
Produsent: Funksjonell Mat
Sukrin+ med stevia Sukrin+ er Sukrin som er smeltet sammen med Stevia. Dette gir et 100 % naturlig søtningsmiddel med 2 x søtheten til sukker. Sukrin+ kombiner sukker-konsistensen til Sukrin med Stevias søthet. Sukrin fjerner den bitre bismaken so..
Snickers Protein Bar, 51 g Endelig er den her! Den deilige smaken av Snickers bar nå stappfull av proteiner! 18 gram protein pr bar Smaker like godt som originalen Kun 5% fett Kun 199 kcal i hver bar Næringsinnhold ..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef Tomato & Basil Sauce Slender Chef Tomato & Basil Sauce er en sukkerfri og fettfri tomatsaus med basilikum. Den kalorifrie tomatsausen kan brukes direkte i pasta eller som base for ulike sauser. Dette er et perfekt alte..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef Thousand Island Slender Chef Thousand Island er en salatdressing med svært lavt kaloriinnhold og med smak av klassisk Thousand Island Dressing.  Den inneholder hverken sukker eller fett! Dette er et perfekt alternativ til d..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef Strawberry Syrup Slender Chef Strawberry Syrup er en fantastisk god og kalorfri sirup som gjør dietten mye morsommere. Passer perfekt til proteinpannekaker, proteinvafler og iskrem. Sukkerfri Fettfri Kun 1 kcal pr porsjon..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef Ketchup Slender Chef Ketchup er en ketchup med lavt kaloriinnhold og kan brukes akkurat som vanlig ketchup, for eksempel som smaksforsterker til pasta, hamburger og pølseretter. Den kan også brukes som base for sauser. Dette e..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef Caesar Dressing Slender Chef Caesar Dressing er en sukkerfri og fettfri salatdressing som tross dens lave kaloriinnhold tilbyr god og fyldig smak. Dette er et perfekt alternativ til den klassiske Caesar dressingen som man kan nyte ..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef BBQ Sweet & Smokey Sauce Slender Chef BBQ Sweet & Smokey Sauce er en sukkerfri og fettfri barbequesaus. Den har en søt, fyldig og røkt smak og passer perfekt til marinering av ulike kjøttretter. Dette er et perfekt alternat..
Whey Shake Protein er perfekt for deg som ønsker et hurtigvirkende proteintilskudd som støtter en rask og effektiv restitusjon rett etter trening. Produktet inneholder alle de viktige essensielle aminosyrene og er velegnet for å reparere og bygge ..
Whey Shake Protein er perfekt for deg som ønsker et hurtigvirkende proteintilskudd som støtter en rask og effektiv restitusjon rett etter trening. Produktet inneholder alle de viktige essensielle aminosyrene og er velegnet for å reparere og bygge ..
SELF Vo2 MAX BCAA 500g Dette er et produkt som inneholder revolusjonerende Levo BCAA tartrate. Det har alle fordelene til vanlig BCAA, men har også den egenskapen at det øker mengden oksygen som kommer til musklene. Denne spesielle varianten..
Self Real Glutamine Denne aminosyren utfører flere viktige funksjoner i kroppen, slik som produksjonen av glutation, som er en del av kroppens avgiftningssystem. Mangel på denne amino-syren er en av de første kliniske symptomene på ekstrem belastn..
Self Real Creatine Kreatin er et meget effektivt tilskudd for å øke kreatinnivåene i skjelettmuskulaturen og er førstevalget til tusenvis av idrettsutøvere. Så, om du er nybegynner eller avansert bruker av kreatin vil du garantert oppleve en rask ..
Mineralet sink bidrar til en normal energiomsetning samtidig som den fremmer optimale testosteronnivåer og en fungerende proteinsyntese. Magnesium motvirker trøtthet samt bidrar til en normal muskelfunksjon og elektrolyttbalanse. Vitamin B6 regul..
Self Multivitamin - Norges beste multivitamin Kort fortalt inneholder Selv omninutritions nye multivitamin alle vitaminer og mineraler du trenger + koenzym Q10 og selen. Produktet inneholder balanserte doser og det tar bare én tablett per dag f..
Self Micro Whey Active 100% Whey Protein Isolat fra SELF er den perfekte proteinkilden for alle som er aktive og ønsker maksimale resultater av treningen! 100% Whey Protein er perfekt for deg som ønsker et hurtigvirkende proteintilskudd som stø..
Self Micro Whey Active 100% Whey Protein Isolat fra SELF er den perfekte proteinkilden for alle som er aktive og ønsker maksimale resultater av treningen! 100% Whey Protein er perfekt for deg som ønsker et hurtigvirkende proteintilskudd som stø..
Self Micro Whey Active Pancake Mix Protein pannekaker med god smak til frokost eller snacks!  Laktose-og glutenfri pannekake med et høyt innhold av protein og omega-3. Enkle å tilberede, blandes bare med vann. Glutenfri Laktosef..
Self Isolate Soy Protein Kvalietsprotein for maksimal effekt. Det naturlige valget for de som leter etter en vegetabilsk proteinkilde med en komplett aminosyreprofil. Inneholder spesielt behandlet soyaprotein som er nesten fri for østrogen..
Self Isolate Egg Protein Protein basert på eggehvite og fritt for fett og karbohydrater. Stappfull av aminosyrer som er rike på metionin og treonin. Foruten å tjene som byggesteiner for proteiner, fungerer de også som antioksidanter. Passer ..
SELF Hmb, 100 kapsler HMB er et derivat av leucin som forhindrer proteinnedbrytning, fremmer muskeloppbygning og reduserer faren for belastningsskader ved høy treningsintensitet.  Nylig forskning har vist at inntak av HMB øker muskelstyrke..
Self Green Tea Forte Sterk grønn te-ekstrakt med en høy andel av aktive polyfenoler og katekiner. Grønn te har en kraftig antioksidant virkning som stimulerer blodsirkulasjonen og fordøyelsen og kan stimulere bedre helse ved vanlig forbruk. En ann..
BEEF Protein (91% Protein!) Beef Protein er en utmerket kilde til aminosyrer, som er spesielt bra for deg som ønsker å bygge muskler. Kjøttprotein er tross alt muskelproteiner som vil gi de riktige mengder av alle byggeklosser som trengs. For ..
Self BCAA Drink mix inneholder en kombinasjon av de forgrenede aminosyrene leucin, valin og isoleucin. BCAA og fremst, leucin, stimulerer muskelcellene og regenererer protein, mens det samtidig har en anti- katabolsk virkning o..
Self Amino Beta Alanine Under hard og intens treningsøkt, bruker kroppen din mer energi enn den kan produsere.  Dette fører til melkesyre, og problemet ligger med hydrogenioner som er dannet. Resultatet av hard anstrengelse, er at ..
Self Amino Arginine Amino Arginin inneholder L-arginin, en stabil og lett absorberende form av aminosyre. Umiddelbart etter inntak øker konsentrasjonen av nitrogenoksyd (NO) i blodet. Effekten av dette får blodårene til å utvide seg og sirkulas..
Self Active Whey Gainer Har du problemer med å legge på deg, samt øke muskelmasse? Da bør du prøve Active Gainer - en komplett formel med 1:2 fordeling mellom whey protein og karbohydrater. Inneholder hele 12 vitaminer og 5 miner..
RedWeiler er en hardcore prestasjonsøker fra Olimp Sport Nutriton som gir deg energi, fokus og bedre utholdenhet og eksplosivitet! RedWeilers Pump-formel kalles Armageddon og inneholder citrullin og arginin, to viktige ingredienser som bidrar til ..
Produsent: Quest Nutrition
Quest Bar fra Quest Nutrition er proteinbaren, som raskt har erobret verden med sine innovative, velkomponerte og balanserte smakskombinasjoner! 20 g biologisk fullverdig protein i hver bar! Ikke tilsatt sukker Høyt fiberinnhold Finnes i ..
Produsent: QNT
QNT Protein Wafer Bar Denne deilige proteinbaren inneholder hele 32% rent myseprotein! En spennende proteinkjeksbar med flere gode smaker du ikke vil angre på du prøvde. Til tross for sjokoladebelegget, har baren lavt innhold av både tilsatt..
Produsent: ProTings
Protes Du trodde kanskje ikke det fantes superdigge chips på den sunne siden av skalaen, men det er fordi ProTings er nytt innenfor landegrensen. Posen inneholder skarve 120 kalorier, men er fylt opp med hele 15 gram protein. Velkommen til en verd..
Produsent: Novo
Velg mellom tre herlige smaker! Protein Chips er en sprø og sunn chips som kan nytes uten skyldfølelse.  Hver pose inneholder kun 123 kcal, 10.5 gram protein, 10.8 gram karbohydrater og 2.6 gram fett. Protein Ch..
Produsent: Pandy
Pandy Proteingodteri, 70g Er dette verdens beste alternativ til smågodt? På kontoret hos oss ble Pandy en inntertier fra dag én. Disse smaker helt enkelt som vanlig godteri, men inneholder bare 150 kcal per pose. Helt supert som sunnere lørdagssna..
Produsent: Oatein
Oatein Cookie Helt nye Oatein Cookies har en helt fantastisk smak du bare må prøve! Cookiene er bakt med en perfekt blanding av myk og crunch. Hver cookie er laget på havremel, og kommer med hele 16gram protein pr bar. Tilgjengelig i 6 spenn..
Produsent: Nocco
Nocco BCAA, 330 ML Nocco BCAA er en herlig ferdigblandet BCAA som smaker akkurat som forfriskende brus! Anbefales i forbindelse med trening, eller som en velsmakende tørsteslukker. Høyt koffeininnhold Sukkerfri! Fantastisk gode smaker..
Produsent: Nanox
Sveltax kombinerer den ferskeste teknologi og nyeste utviklingen innen fettforbrenning i en kapsel. Produktet inneholder fascinerende nyutviklet teknologi, og spennende naturlige ingredienser. Nanox har klart å fremstille denne "alt i ett" blandi..

Fri frakt over 500,-

Trades For more than 500, - buy you we shipping!

90 dagers åpent kjøp

×

90 dagers åpent kjøp

You right to return an unused item within 90 days after purchase. You choose if you want to switch to another product, get credit note or money again. 

 

 

100% fornøyd garanti

×

100% fornøyd garanti

With us the customer in focus and we therefore have a goal to be the best in quality and fast delivery - hence 100% satisfaction guarantee!

Rask levering

×

Rask levering

We do everything we can to deliver the goods to you as quickly as possible!

×

Frakt fra kun 39,-

Frakt for alle pakker opp til 2 kg kun 39 kroner! Frakt alle pakker over 2 kilo kun kr 79,-

Kjøp nå - betal siden med Klarna

×

Kjøp nå - betal siden med Klarna

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 24 måneder. Du kan også velge å betale i ditt eget tempo, og selv bestemme hvilket beløp du skal betale hver måned.

Prisgaranti

×

Prisgaranti

Vi har over 1000 produkter i nettbutikken, og gjør hele tiden vårt ytterste for at våre priser er riktig i forhold til markedet ellers. Finner du likevel en vare i vår butikk billigere i en annen norsk nettbutikk, justerer vi ordren din til det samme beløpet. Prisgarantien gjelder før du legger inn bestilling, under eller inntil 30 dager etter du har lagt inn bestilling.

For å kunne verifisere beløpet trenger vi en direktelink til nettbutikken du har funnet varen i. Varen må være tilgjengelig i lager til den konkurrerende nettbutikken, og være av samme merke og modell / variant.

×