Kosttilskudd

Vis: Liste Ruter
Vis:
Sorter etter:
Produsent: Weider
Weider Yippie bar! Herlig crispy proteinbar stappful av smak og protein! En av våre absolutt favorittbarer. Deilig knasende konsistens Hele 36% protein i hver bar Lavt sukkerinnhold, og redusert innhold av karbohydrater ..
Produsent: Vitargo
Vitargo® er en unik patentert karbohydrat, spesielt utviklet for å gi effektiv innlagring av lettillgjengelig muskelenergi (glykogen) i kroppen. Vitargo® er et helt unikt og spesielt karbohydrat pulver og fyller opp glykogenlagrene i kroppen 70 % ..
Produsent: Vitargo
Vitargo Electrolyte En vanlig sportsdrikk – med merkbar effekt. Vitargo® +ELECTROLYTE inneholder den unike, patenterte karbohydraten Vitargo® og mineralske tilsetningsstoffer. Med Vitargo® +ELECTROLYTE sikrer du på en effektiv måte blodsukkerni..
BCAA 1200 fra Ultimate Nutrition med flere kjempegode smaker! Idrettsutøvere, kroppsbyggere og alle atleter som trener hardt fysisk med vekter eller utholdenhet, så som løping, sykling eller svømming vil ha en stor fordel av å bruke BCAA tilskudd...
Produsent: Trec Nutrition
Whey Creamy Cocktail Whey Creamy Cocktail er en utsøkt kombinasjon av myse og melkeproteiner i optimale proporsjoner med nydelig smak. Hver smakfulle og kremete shake tilfører proteiner og aminosyrer som trengs for både muskelbygging og restitusjo..
Produsent: Trec Nutrition
Whey Creamy Cocktail Whey Creamy Cocktail er en utsøkt kombinasjon av myse og melkeproteiner i optimale proporsjoner med nydelig smak. Hver smakfulle og kremete shake tilfører proteiner og aminosyrer som trengs for både muskelbygging og restitusjo..
Produsent: Trec Nutrition
En skikkelig kraftpakke av en Pre-Workout fra Trec Nutrition! Denne miksen av potente råvarer har raskt blitt en av de bestselgende blandingene til bruk rett før trening.  SAW gir musklene ekstra syretilførsel , næring og stimulerer til mu..
Produsent: Trec Nutrition
Trec Nutrition Max Carbo Max Carb er en lett oppløselig blanding av oligo- og polysakkarider, beriket med elektrolytiske elementer some er nødvendig. Produktet gjenoppretter effektivt energien som er brukt opp iløpet av treningen, den forhindre..
The Butcher The Butcher fra Swedish Supplements - En superpotent PWO/Pre-Workout som gir kraftig muskelpump og fokus! Må testes! Kraftig NO-stimulering gir muskelpump og trykk Hemmer effektivt melkesyre Sterk oppkvikkende effekt Gir sy..
Swedish Supplements Whey Protein Deluxe Whey Deluxe fra SS er et høykvalitets whey protein som bygger maksimalt med masse! Protein med høy biologisk verdi. Akselererer muskeloppbygging Forbedrer restitusjon Fantastisk smak og veldi..
Slow Casein er et rent og høyverdig kasein protein Lavt på karbohydrater, lavt på fett, og utrolig god smak.   -       Sakte kasein protein med fire deilige smaker -       Hve..
Swedish Supplements BCAA Engine Leskende og deilig instant BCAA drikke. Består av de essensielle forgrenende aminosyrene L-Leucin, L-Isoleucin samt L-valin i ratio 4.1.1. En høy andel L-Leucin er fordelaktig for de oppbyggende prosessene i kroppen..
Snickers Protein Bar, 51 g Endelig er den her! Den deilige smaken av Snickers bar nå stappfull av proteiner! 18 gram protein pr bar Smaker like godt som originalen Kun 5% fett Kun 199 kcal i hver bar Næringsinnhold ..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef Tomato & Basil Sauce Slender Chef Tomato & Basil Sauce er en sukkerfri og fettfri tomatsaus med basilikum. Den kalorifrie tomatsausen kan brukes direkte i pasta eller som base for ulike sauser. Dette er et perfekt alte..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef Thousand Island Slender Chef Thousand Island er en salatdressing med svært lavt kaloriinnhold og med smak av klassisk Thousand Island Dressing.  Den inneholder hverken sukker eller fett! Dette er et perfekt alternativ til d..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef Strawberry Syrup Slender Chef Strawberry Syrup er en fantastisk god og kalorfri sirup som gjør dietten mye morsommere. Passer perfekt til proteinpannekaker, proteinvafler og iskrem. Sukkerfri Fettfri Kun 1 kcal pr porsjon..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef Protein Mug Cake & Muffin Dette er en proteinrik muffins og krus-kake mix som lager et perfekt mellommåltid eller dessert.  Kaken lages raskt i mikrobølgeovn og gir deg et varmt og lekkert måltid full av proteiner. Den er ..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef Ketchup Slender Chef Ketchup er en ketchup med lavt kaloriinnhold og kan brukes akkurat som vanlig ketchup, for eksempel som smaksforsterker til pasta, hamburger og pølseretter. Den kan også brukes som base for sauser. Dette e..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef Caesar Dressing Slender Chef Caesar Dressing er en sukkerfri og fettfri salatdressing som tross dens lave kaloriinnhold tilbyr god og fyldig smak. Dette er et perfekt alternativ til den klassiske Caesar dressingen som man kan nyte ..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef BBQ Sweet & Smokey Sauce Slender Chef BBQ Sweet & Smokey Sauce er en sukkerfri og fettfri barbequesaus. Den har en søt, fyldig og røkt smak og passer perfekt til marinering av ulike kjøttretter. Dette er et perfekt alternat..
Produsent: Slender Chef
Slender Chef - Spaghetti Shape Lav-kalori spaghetti av konjac mel.Ideell som erstatning for vanlig spagetti. Produktet er fritt for gluten og laktose Høyt innhold av fiber Passer for veganere Kun 10 kcal pr. 100 Næri..
Whey Shake Protein er perfekt for deg som ønsker et hurtigvirkende proteintilskudd som støtter en rask og effektiv restitusjon rett etter trening. Produktet inneholder alle de viktige essensielle aminosyrene og er velegnet for å reparere og bygge ..
Whey Shake Protein er perfekt for deg som ønsker et hurtigvirkende proteintilskudd som støtter en rask og effektiv restitusjon rett etter trening. Produktet inneholder alle de viktige essensielle aminosyrene og er velegnet for å reparere og bygge ..
SELF Vo2 MAX BCAA 500g Dette er et produkt som inneholder revolusjonerende Levo BCAA tartrate. Det har alle fordelene til vanlig BCAA, men har også den egenskapen at det øker mengden oksygen som kommer til musklene. Denne spesielle varianten..
Self Super Caffeine Vi vet at en kopp kaffe reduserer følelsen av tretthet og utmattelse og forbedrer atletisk ytelse; det er koffein som har denne effekten. Koffein kan øke utholdenhet, bedre fysisk ytelse under høyintensiv trening og red..
Self Sportsbar - Lemon Lime Self Sportsbar er en velsmakende proteinbar med myk og deilig konsistens. Hver bar inneholder hele 30% protein med proteinkilder fra whey og soya.  Proteinbaren tilfører kroppen nødvendig energi når du trenger d..
Self Sportsbar - Hazelnut Self Sportsbar er en velsmakende proteinbar med myk og deilig konsistens. Hver bar inneholder hele 30% protein med proteinkilder fra whey og soya.  Proteinbaren tilfører kroppen nødvendig energi når du trenger det..
Self Sportsbar - Chocolate Self Sportsbar er en velsmakende proteinbar med myk og deilig konsistens. Hver bar inneholder hele 30% protein med proteinkilder fra whey og soya.  Proteinbaren tilfører kroppen nødvendig energi når du trenger de..
Self Sportsbar - Almond Self Sportsbar er en velsmakende proteinbar med myk og deilig konsistens. Hver bar inneholder hele 30% protein med proteinkilder fra whey og soya.  Proteinbaren tilfører kroppen nødvendig energi når du trenger det o..
Self Sherox Protein Smaksrik proteindrikk med lavt laktose innhold utviklet for å fremme muskelvekst og minske restitusjonstiden etter intensiv trening.  Basert på whey protein med høy biotilgjengelighet som er perfekt å innta etter fysisk..
Self Real Glutamine Denne aminosyren utfører flere viktige funksjoner i kroppen, slik som produksjonen av glutation, som er en del av kroppens avgiftningssystem. Mangel på denne amino-syren er en av de første kliniske symptomene på ekstrem belastn..
Self Real Creatine Kreatin er et meget effektivt tilskudd for å øke kreatinnivåene i skjelettmuskulaturen og er førstevalget til tusenvis av idrettsutøvere. Så, om du er nybegynner eller avansert bruker av kreatin vil du garantert oppleve en rask ..
Mineralet sink bidrar til en normal energiomsetning samtidig som den fremmer optimale testosteronnivåer og en fungerende proteinsyntese. Magnesium motvirker trøtthet samt bidrar til en normal muskelfunksjon og elektrolyttbalanse. Vitamin B6 regul..
Self Multivitamin - Norges beste multivitamin Kort fortalt inneholder Selv omninutritions nye multivitamin alle vitaminer og mineraler du trenger + koenzym Q10 og selen. Produktet inneholder balanserte doser og det tar bare én tablett per dag f..
Self Micro Whey Active 100% Whey Protein Isolat fra SELF er den perfekte proteinkilden for alle som er aktive og ønsker maksimale resultater av treningen! 100% Whey Protein er perfekt for deg som ønsker et hurtigvirkende proteintilskudd som stø..
Self Micro Whey Active Pancake Mix Protein pannekaker med god smak til frokost eller snacks!  Laktose-og glutenfri pannekake med et høyt innhold av protein og omega-3. Enkle å tilberede, blandes bare med vann. Glutenfri Laktosef..
Micro Whey Mousse får alle fornøyd! Markedets første mousse-mix som du bare piske opp til en deilig proteinrik mousse dessert. Whey protein i en perfekt smaksopplevelse som du vil elske. Micro Whey Mousse er laktosefri, har ikke tilsatt sukker ..
Self Isolate Soy Protein Kvalietsprotein for maksimal effekt. Det naturlige valget for de som leter etter en vegetabilsk proteinkilde med en komplett aminosyreprofil. Inneholder spesielt behandlet soyaprotein som er nesten fri for østrogen..
Self Isolate Egg Protein Protein basert på eggehvite og fritt for fett og karbohydrater. Stappfull av aminosyrer som er rike på metionin og treonin. Foruten å tjene som byggesteiner for proteiner, fungerer de også som antioksidanter. Passer ..
Self Instant Oat - 1000g - Natural Havre inneholder viktige næringsstoffer som protein, karbohydrater av høy kvalitet, sunt fett og fiber. Et perfekt komplement til frokost eller snack før og etter trening. Den naturlige protein og karbohydratkild..
Self Instant Oat - 1000g - Chocolate Havre inneholder viktige næringsstoffer som protein, karbohydrater av høy kvalitet, sunt fett og fiber. Et perfekt komplement til frokost eller snack før og etter trening. Den naturlige protein og karbohydratki..
Self Instant Oat - 1000g - Biscotto-cookie Havre inneholder viktige næringsstoffer som protein, karbohydrater av høy kvalitet, sunt fett og fiber. Et perfekt komplement til frokost eller snack før og etter trening. Den naturlige protein og karbohy..
SELF Hmb, 100 kapsler HMB er et derivat av leucin som forhindrer proteinnedbrytning, fremmer muskeloppbygning og reduserer faren for belastningsskader ved høy treningsintensitet.  Nylig forskning har vist at inntak av HMB øker muskelstyrke..
Self Green Tea Forte Sterk grønn te-ekstrakt med en høy andel av aktive polyfenoler og katekiner. Grønn te har en kraftig antioksidant virkning som stimulerer blodsirkulasjonen og fordøyelsen og kan stimulere bedre helse ved vanlig forbruk. En ann..
Self Green Coffee, 120 kapsler Inneholder kaffeekstrakt fra uristede bønner. Beriket med et høyt innhold av klorogensyre (50 %) Klorogensyre (CGA) fra ubrente kaffebønner har vist seg å kunne øke forbrenningen og ha en positiv påvirkning på sto..
BEEF Protein (91% Protein!) Beef Protein er en utmerket kilde til aminosyrer, som er spesielt bra for deg som ønsker å bygge muskler. Kjøttprotein er tross alt muskelproteiner som vil gi de riktige mengder av alle byggeklosser som trengs. For ..
SELF BCAA Pre-Workout BCAA Pre-Workout fra Self Omninutrition er ikke bare ekstremt bra, den sparer deg for tid når du bare trenger å blande en shake før treningen. Self BCAA PWO inneholder 5 gram BCAA per porsjon i forholdet 2:1:1 I tillegg..
Self BCAA Drink mix inneholder en kombinasjon av de forgrenede aminosyrene leucin, valin og isoleucin. BCAA og fremst, leucin, stimulerer muskelcellene og regenererer protein, mens det samtidig har en anti- katabolsk virkning o..
Self Amino Beta Alanine Under hard og intens treningsøkt, bruker kroppen din mer energi enn den kan produsere.  Dette fører til melkesyre, og problemet ligger med hydrogenioner som er dannet. Resultatet av hard anstrengelse, er at ..
Self Amino Arginine Amino Arginin inneholder L-arginin, en stabil og lett absorberende form av aminosyre. Umiddelbart etter inntak øker konsentrasjonen av nitrogenoksyd (NO) i blodet. Effekten av dette får blodårene til å utvide seg og sirkulas..

Fri frakt over 500,-

Trades For more than 500, - buy you we shipping!

90 dagers åpent kjøp

×

90 dagers åpent kjøp

You right to return an unused item within 90 days after purchase. You choose if you want to switch to another product, get credit note or money again. 

 

 

100% fornøyd garanti

×

100% fornøyd garanti

With us the customer in focus and we therefore have a goal to be the best in quality and fast delivery - hence 100% satisfaction guarantee!

Rask levering

×

Rask levering

We do everything we can to deliver the goods to you as quickly as possible!

×

Frakt fra kun 39,-

Frakt for alle pakker opp til 2 kg kun 39 kroner! Frakt alle pakker over 2 kilo kun kr 79,-

Kjøp nå - betal siden med Klarna

×

Kjøp nå - betal siden med Klarna

Med Klarna kan du delbetale mellom 3 og 24 måneder. Du kan også velge å betale i ditt eget tempo, og selv bestemme hvilket beløp du skal betale hver måned.

Prisgaranti

×

Prisgaranti

Vi har over 1000 produkter i nettbutikken, og gjør hele tiden vårt ytterste for at våre priser er riktig i forhold til markedet ellers. Finner du likevel en vare i vår butikk billigere i en annen norsk nettbutikk, justerer vi ordren din til det samme beløpet. Prisgarantien gjelder før du legger inn bestilling, under eller inntil 30 dager etter du har lagt inn bestilling.

For å kunne verifisere beløpet trenger vi en direktelink til nettbutikken du har funnet varen i. Varen må være tilgjengelig i lager til den konkurrerende nettbutikken, og være av samme merke og modell / variant.

×